Home | Wandschilderingen | Schilderijen | Bouw + Meubels | WOrkshop
 

WORKSHOPS EN TEAMBUILDINGDAG MUURSCHILDEREN

 

De werkwijze is als volgt; de opdrachtgever zorgt zelf voor de locatie / muur die een muurschildering verdiend,wij verzorgen de voorbehandeling b.v. stuken en grondlaag aanbrengen.
U kunt zelf een idee opperen over de voorstelling en/of de kunstenaar zijn idee over mogelijkheden t.b.v. specifieke locatie laten uitwerken.
Na overleg over de voorstelling maakt de kunstenaar eerst een ingekleurde schets die na evt. aanpassingen en/of toevoegingen als voorbeeld zal dienen voor de uitijdelijke muurschildering.
De kunstenaar schildert dan de achtergrond, b.v. lucht- wolken- zee en bergen,vervolgens word er een soort nog in te kleuren kleurplaat met zwarte belijning over de achtergrond geschilderd en kan de workshop beginnen.
Iedereen neemt een deel van de muurschildering voor z’n rekening,b.v. 1 persoon schildert onder begeleiding van de kunstenaar de druiven en de bladeren van de druivenplant,de ander kleurt het dorpje, wat is getekend, in en weer een ander een bootje wat op het strand ligt enz. enz.
Omdat de ‘’kleurplaat’’ zo is uitgedacht en de kunstschilder de kleuren mengt zal het eindresultaat u versteld doen staan. De deelnemers hoeven dus geen enkele ervaring met kunstschilderen te hebben en leren tijdens de workshop allerlei handige technieken en wanen zich, voor een dag, echt kunstschilder.
Bij velen heeft dat er toe geleid dat ze er een hobby bij hebben en ook nu kunnen genieten van het plezier en voldoening dat kunstschilderen geeft.
De voorwaarde zijn enkel dat u zelf voor de locatie moet zorgen, denk b.v. aan uw bedrijf –een kantine –verzorgingstehuis of school, eigenlijk elke muur die opgeleukt kan worden binnen en buiten.
Het ruimtelijke effect en de sfeer die een muurschildering teweeg brengt in b.v. kantine- terrassen schoolpleinen en tuinen zijn permanent en doen elke omgeving omtoveren tot een verblijf waar je graag vertoeft en lekker kan wegdromen.
De voorbehandeling als b.v. reinigen- impregneren en stuken alsmede het leveren van verf, kwasten, mengbordjes en oefenpaneeltjes etc. word geheel door ons verzorgt.
Klik hier voor een reactie en wat foto’s van het personeel van de Rabobank die een terrasmuur van verzorgingstehuis Boerhaven te Haarlem ter handen hadden genomen, om een idee te krijgen. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd bellen van 9.00 tot 21.00 uur naar:
06-15575958 of 0251-253319

Groet DECOFIX